Reviews

Hieronder volgen verschillende reviews van onze gasten. De reviewscore is het gemiddelde van het cijfer voor hygiëne, comfort, locatie, faciliteiten, personeel en prijs-kwaliteitverhouding. 

"Excellent hosts, extremely kind and caring."


Nederlandse vertaling: " Uitstekende gastheren, zeer vriendelijk en zorgzaam."


Reviewscore 10
14 september 2022

"O casal proprietário. Muito simpáticos e atenciosos. Encheram-nos de mimos. Casa muito simpatica, no sossego, com boas comodidades para quem quer estar no meio da natureza."

Nederlandse vertaling: "Het eigenaarspaar. Zeer vriendelijk en attent. We waren verwend. Zeer vriendelijk huis, in de rust, met goede voorzieningen voor degenen die willen worden in het midden van de natuur."


Reviewscore 10
10 september 2022

"A calma é o silêncio do local
Ter a piscina só para nós e as sombras para descansar
A simpatia do casal que nos recebeu e as dicas que nos deram
O pequeno almoço no terraço fresco pela manhã"


Nederlandse vertaling: "De rust is de stilte van de plaats

Heb het zwembad alleen voor ons en de schaduwen om uit te rusten
De vriendelijkheid van het koppel die ons verwelkomde en de tips die ze ons gaven
Ontbijt op het koele terras in de ochtend"


Reviewscore 10
2 augustus 2022

"Fantastic
When things are made with love, It shows. Anita and Willem built themselfes a home that they gladly share with others, from the fresh pool to the homemade jams. Perfect for a getaway. Thank you."

Nederlandse vertaling: "Fantastisch 
Als dingen gemaakt worden met liefde, laat het zien. Anita en Willem bouwden een huis dat ze graag delen met anderen, van het verse zwembad tot de zelfgemaakte jam. Perfect voor een uitje. Dank je."

Reviewscore 9
21 juli 2022

"Realmente prazeirosa
Fica um pouco distante de Sertã mas valeu a pena porque a beleza da paisagem é simplesmente deslumbrante. O silêncio um bónus.
Pequeno almoço delicioso e abundante. Também nos encantou o jantar com a qualidade, comida caseira e preço. Servido no terraço com uma linda vista para o vale e à luz de uma lua cheia incrível.
Os anfitriões são encantadores, extremamente atenciosos, generosidade e nos mimaram imenso.
Apesar das casas de banho ficarem do lado de fora estavam sempre limpas e os chuveiros muito bons."


Nederlandse vertaling:  "Heel aangenaam.
Het is een beetje ver van Sertã maar het was de moeite waard omdat de schoonheid van het landschap gewoon prachtig is. Stilte is een bonus.
Heerlijk en overvloedig ontbijt. We hielden ook van het diner met de kwaliteit, huisgemaakte gerechten en prijs. Het wordt geserveerd op het terras met een prachtig uitzicht op de vallei en in het licht van een ongelooflijke volle maan.
De gastheren zijn heerlijk, zeer attent, gul en verwend ons enorm.
Hoewel de badkamers buiten waren ze altijd schoon en de douches erg goed." 


Reviewscore 8
16 juli 2022

"Dias de descanso e puro prazer em contacto com a natureza
Pequeno almoço fantástico, e face às nossas expectativas a localização era fantástica, afastada da "civilização" o que nos permitiu descansar e usufruir do espaço

O acesso poderia ser mais fácil, mas não me parece possível melhorar. O facto das casas de banho serem fora do quarto, poderá ser em conjunto com outros hóspedes pouco prático, mas como estávamos sozinhos, tudo tranquilo."


Nederlandse vertaling: "Dagen van rust en puur genot in contact met de natuur

Fantastisch ontbijt, en geconfronteerd met onze verwachtingen de locatie was fantastisch, weg van de "beschaving" die ons toestond om te rusten en te genieten van de ruimte
Toegang zou gemakkelijker kunnen zijn, maar ik denk niet dat het verbeterd kan worden. Het feit dat de badkamers buiten de kamer zijn, kan in combinatie zijn met andere onpraktische gasten, maar omdat we alleen waren, alles rustig."


Reviewscore 9
10 juli 2022

 

"Excelente e recomendo.
Pequeno almoço de qualidade e com variedade.
O WC poderia ser junto aos quartos, mas compreendo que no contexto do ambiente exterior, exigiria outro tipo de arquitetura." 

 

Nederlandse vertaling: "Uitstekend en aan te bevelen.
Kwaliteitsontbijt met verscheidenheid.

Het toilet zou naast de kamers kunnen zijn, maar ik begrijp dat het in de context van de buitenomgeving een ander type architectuur zou vereisen."


Reviewscore 9
4 juli 2022

"Excelente 

A simpatia dos proprietários e o deixar á vontade. Local para descansar e fazer caminhadas, TOP.
Pequeno almoço excelente e variado. "

Nederlandse vertaling: "Super goed
De vriendelijkheid van de eigenaren en maken u comfortabel. Plaats om te rusten en te wandelen, TOP.
Uitstekend en gevarieerd ontbijt."

Reviewscore 10
26 juni 2022

 

"Ótimo pequeno almoço
Boa limpeza e espaço de piscina/pátio/varanda!!
Hosts simpáticos
Sítio calmo e tranquilo para férias
Muito bom, recomendava, especialmente para uma escapadinha curta de 1/2/ noites!

Longe de atrações principais, embora não hajam muitas. O facto de as casas de banho serem fora de casa complica um bocado "

Nederlandse vertaling:
"Geweldig ontbijt

Goede hygiëne en zwembad/patio/balkon ruimte!!
Vriendelijke gastheren
Rustige en rustige plek voor vakantie
Zeer goed, zou aanraden, vooral voor een korte 1/2/nacht vakantie!

Ver van de belangrijkste bezienswaardigheden, maar niet veel. Het feit dat de badkamers buiten het huis zijn maakt het een beetje ingewikkeld "

Reviewscore: 8
18 juni 2022 

"Tudo 5 estrelas
Tudo maravilhoso, pessoas muito simpáticas, pequeno almoço espetacular."


 

Nederlandse vertaling: "Alles 5 sterren
Alles prachtig, zeer vriendelijke mensen, spectaculair ontbijt."


Reviewscore 10
12 juni 2022


 

"Paradise in Portugal
The drive up the valley is a bit daunting the first time, but is fine and we were happily driving up and down the valley. Sitting out with the smells of eucalyptus, wild lavender and citrus just glorious. The pool lit up at night was very special and brought a smile to my face every time I saw it. The clear skies and the stars were also a bonus. Willem and Anita are great hosts and are always on hand to make suggestions on where to go. A very quiet place to fully unwind with lovely views down the valley.

While fine for ourselves, the site is not great for those with disabilities or young children due terraced nature of the site. "

Nederlandse vertaling: " Paradijs in Portugal
De rit naar de vallei is een beetje ontmoedigend voor de eerste keer, maar het is prima en we reden gelukkig op en neer door de vallei. Buiten zitten met de geur van eucalyptus, wilde lavendel en citrus gewoon heerlijk. Het verlichte zwembad 's nachts was heel speciaal en bracht een glimlach op mijn gezicht elke keer als ik het zag. De heldere hemel en de sterren waren ook een bonus. Willem en Anita zijn geweldige gastheren en staan altijd voor u klaar om tips te geven over de omgeving. Een zeer rustige plek om volledig tot rust te komen met een prachtig uitzicht over de vallei.

Hoewel prima voor onszelf, het terrein is niet geweldig voor mensen met een handicap of jonge kinderen door het terras met aarde op het terrein."

Reviewscore 10

7 juni 2022

 

"Peace and tranquility.
The location was very peaceful and surrounded by nature.
Breakfast area was very nice with the option of having your breakfast out on the terrace."

Nederlandse vertaling: "Vrede en rust.
De locatie was zeer rustig en omgeven door natuur.
Ontbijtruimte was erg mooi met de mogelijkheid om uw ontbijt buiten op het terras te nuttigen."

Reviewscore 10
23 mei 2022 

"Voortreffelijk"

Reviewscore 10 
16 mei 2022

 

Hoi, ik ben in augustus heerlijk met mijn kids 10 dagen bij Willem en Anita en Dennis in portugal geweest ik heb in tijden niet zo,n lekkere vakantie gehad heerlijk weer en de rust dat doet je goed we zijn met het vliegtuig gegaan en dan ben je in 2 uur15 op portugese grond wim en anita kwamen ons ophalen we zijn lekker wezen eten in een winkelcentrum in porto daar moest ik even aan wennen patat en rijst met vlees en groente maar het was heerlijk. Dagen naar verschillende dorpjes gegaan, de een nog leuker en groter dan de ander. Plaatsen als Serta ,Coimbra, Nazaree en Troviscal waar een heerlijk meertje is met visjes die aan je knabbelen zo als je tegenwoordig hier in nederland ook kan laten doen aan je voeten alleen dan niet gratis. De kinderen hebben het ook super naar hun zin gehad Lorenzo is met Willem aan het metselen geweest en zwemmen in een zwembad op het balkon gezellig met een hapje en drankje op het dak teras, en als hij even op zich zelf wilde zijn dan ging hij in de voortent van de caravan zitten met zijn spelletje of poppetjes spelen. Hij is er ook met Shanon opuit gegaan om samen foto,s te maken van de omgeving, lekker samen door de natuur wandelen terwijl ik aan het tuinieren was en Willem en Anita aan het boodschappen doen waren. We zijn een paar keer lekker uit eten geweest en lekker op de camping soep met broodjes, garnalen van de barbeque met een yochurtsausje, en s,ochtends lekker ontbijten met warme broodjes en koffie gezellig met zijn allen. Een warme douche met water wat door de zon verwarmt was en uit de bron onder de grond vandaan komt .In mijn verhaal komt wel veel het woord lekker en heerlijk voor maar dat is echt zo ik heb zo ontzettend genoten van deze vakantie ik wilde eigenlijk niet naar huis ik denk met vreugde terug aan deze vakantie en kan nog lang teren op de herinneringen van deze vakantie en ik denk mijn kinderen ook dank je wel Willem en Anita voor deze fijne tijd en probeer het vol te houden s,ochtends te ontbijten een heeeeeeeeeeeeele dikke knuffel voor jullie van ons

Mooi verhaal bedankt ook wij hebben van jullie komst genoten en wie weet tot een volgende keer, jullie zijn altijd welkom.